0 produse in cos | Utilizator neinregistrat
» Cauta in farmacie
» Categorii produse
» Top Vanzari
» Filtre tigari TARGUARD
» PIASCLEDINE 300 mg
» Essentiale N-Forte
» TONOTIL-N 310 mg
» Aspenter 75 mg
» OSCILLOCOCCINUM GLOBULE
» PARASINUS
» Paracetamol 500 mg Polisano
» Filtre de tigari Suzen 92
» Antinevralgic - P
Comanda minima
50 RON
Tinctura cretisoara
11.5 LEI
TVA inclus
PE STOC
Producator : DACIA PLANT P.F
Gramaj : 50 ml
Cand ajunge la mine ?
  • in Bucuresti - termen mediu : 36 de ore
  • in tara - 2 - 5 zile ( transport prin curier )
Pentru plata cu card va rugam
click aici


Cumpara Tinctura cretisoara
TINCTURA DE CREŢIŞOARĂ 50ml
Alchemilla vulgaris
Creţişoara este o plantă specifică zonelor submontane, cu flori galben-veziu care apar vara în iunie-iulie, şi frunze cu marginea uşor încreţită, de unde şi numele. Tinctura de creţişoară este intens folosită în Occident pentru efectele sale reglatoare hormonale (cea mai intensă acţiune endocrină o are asupra femeilor), antihemoragice, astringente, cicatrizante, antiinfecţioase intestinale

Acţiuni
INTERN: antidiareic, antiinflamator, astringent, hemostatic, antihemoragic, antiseptic intestinal energic, antispastic uterin, bactericid, cicatrizant, expectorant mediu-slab, reglator hormonal (acţionează asupra gonadelor şi a cortico-suprarenalelor), sedativ uşor, stomahic, tonic feminin, reglator al menstruaţiei, reglator hormonal în cazul femeilor, tonic general, reîntineritor, antihemoroidal.
EXTERN: antiseptic, astringent, cicatrizant, antiinflamator.

Indicaţii
Intern:
- diaree, diaree cronică (se ia 1 linguriţă de 3-4 ori pe zi, asociindu-se foarte bine cu tinctura de fenicul (care elimină şi colicile). În cazurile mai grave se foloseşte extractul moale (care se obţine din tinctură după metoda de mai jos) din care se ia 1 linguriţă de 3-4 ori pe zi)
- dizenterie (adjuvant), enterocolită, colită de fermentaţie (se foloseşte extractul moale din care se ia 1 linguriţă de 3-4 ori pe zi)
- hemoragii intestinale, hemoragii interne (adjuvant) (se ia de 3-4 ori pe zi 1 linguriţă de extract moale obţinut din tinctură)
- ciclu menstrual neregulat, dureros, însoţit de hemoragii puternice sau prelungite (1 linguriţă de 4 ori pe zi. În cazul hemoragiilor mai grave tinctura se înlocuieşte cu extractul moale, cu care se obţin rezultate excepţionale)
- tulburări de menopauză, bufeuri, palpitaţii, stări de iritabilitate psihică sau angoasă, sângerări (se ia 1 linguriţă de tinctură de 4 ori pe zi. Rezultate excelente se obşin prin asocierea în proporţii egale cu tinctura de talpa gâştei)
- sterilitate feminină, prolaps uterin, tulburări de pubertate, pubertate prematură, acnee (pe fond hormonal) (se ia 1 linguriţă de tinctură de 4 ori pe zi. Rezultate excelente se obţin prinn asocierea, în proporţii egale cu tinctură de salvie şi seminţe de mărar)
- mastoză, mastoză fibrochistică, chist ovarian, fibrom uterin, dezordini provocate de tratamentul cu anticoncepţionale, cancer uterin şi mamar (ajuvant) (se ia 1 linguriţă de tinctură de 4 ori pe zi. Rezultate exceente se obţin prin asocierea, în proporţii egale, cu tinctură de salvie şi de traista ciobanului

Mod de administrare
se vor folosi schemele specifice de administrare indicate la fiecare afecţiune în parte cu precizarea că întotdeauna tinctura se administrează intern diluată în apă (1 linguriţă de tinctură la jumătate de pahar de apă)
Modul de obţinere a extractului moale de creţişoară
3 linguriţe de tinctură se pun pe o farfurie de porţelan curată şi se lasă la tamperatura camerei până când cantitatea scade de 3 ori(nu mai mult), rezultând 1 linguriţă de extract moale care se administrează în conformitate cu cele spuse mai sus. Extractul moale se ia nediluat in apă.
» Intra in cont
Username:
Parola:
am uitat parola
cont nou
» Cosul de Cumparaturi
Cosul este gol

Transport produse farmacie online
» Producatori
Vezi cautarile