0 produse in cos | Utilizator neinregistrat
» Cauta in farmacie
» Categorii produse
» Top Vanzari
» Filtre tigari TARGUARD
» PIASCLEDINE 300 mg
» Essentiale N-Forte
» TONOTIL-N 310 mg
» Aspenter 75 mg
» OSCILLOCOCCINUM GLOBULE
» PARASINUS
» Paracetamol 500 mg Polisano
» Filtre de tigari Suzen 92
» Antinevralgic - P
Comanda minima
50 RON
Nervocalmin relaxare
26 LEI
TVA inclus
PE STOC
Producator : BIOFARM SA
Gramaj : 20 capsule moi
Cand ajunge la mine ?
  • in Bucuresti - termen mediu : 36 de ore
  • in tara - 2 - 5 zile ( transport prin curier )
Pentru plata cu card va rugam
click aici


Cumpara Nervocalmin relaxare
Produs de o calitate superioara,Nervocalmin relaxare contribuie la pastrarea bunei dispozitii,a optimismului si perceptiei reale asupra vietii,datorita actiunii sinergice a celor 4 extracte uscate de Valeriana,Roinita,Menta si Floarea pasiunii. Valeriana(Valeriana officinalis) contine peste 150 de compusi chimici activi din punct de vedere fiziologic,cu puternice proprietati calmante si relaxante.Extractul de Valeriana interationeaza la nivel cerebral cu neurotransmitatorul responsabil de mentinerea tonusului psihic,de mentinerea unei perceptii bune despre sine,de mentinerea calmului si pastrarea bunei dispozitii.Favorizeaza aparitia fazei de somn profund fara vise(etapa cea mai odihnitoare a somnului)atat de necesara persoanelor care nu pot adormi din cauza gandurilor negre.
Roinita(Melissa officinalis) este o planta melifera si aromatica binecunoscuta pentru efectele sedative si calmante si pentru capacitatea de relaxare a sistemului nervos.Prin unele dintre componentele sale-citronelal si citral A si B ,extractul de Roinita,contribuie la mentinerea claritatii mentale,a concentrare si a nivelului optim de excitabilitate nervoasa.
Menta(Mentha piperita) are efect stimulant asupra sistemului nervos si induce o stare de relaxare si revigorare generala.
Floarea pasiunii(Passiflora incarnata) ajuta la o relaxare optima.Indeparteaza starile de neliniste si contribuie la buna dispozitie prin modularea starii de bine-fizica si mentala.

Utilizare Adulti:cate 1 capsula de 1-3 ori pe zi.

Precautii
Produsul nu trebuie utilizat de catre persoanele alergice la soia sau oricare dintre celelalte ingrediente ale sale.Poate accentua proprietatile sedative ale hipnoticelor ,de aceea nu se recomanda utilizarea concomitenta cu acestea.Poate fi afectata capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje . Se recomanda evitarea alcoolului inainte,in timpul si imediat dupa utilizarea acestui supliment.
Nu se recomanda utilizarea produsului in caz de afectiuni biliare,precum si in timpul sarcinii si alaptarii.

Ingrediente/capsula: agent de incarcare(ulei de soia),capsula moale(gelatina,apa purificata,glicerina,oxid galben de fier,dioxid de titan,para-hidroxibenzoat de metil,tartrazina,patent blue V),125 mg extract hidroalcoolic uscat 3-4:1 radacina de Valeriana(Valeriana officinalis),40mg extract hidroalcoolic uscat 4-6:1 de Floarea pasiunii(Passiflora incarnata),emulsifianti(lecitina de soia,gliceril monostearat),25mg extract hidroalcoolic uscat 3-4:1 din frunze de Menta(Mentha piperita),25 mg extract apos uscat din frunze de Roinita(Melissa officinalis) in baza de maltodextrina,stabilizator(dioxid de siliciu coloidal),antioxidant(DL-acetat de alfa-tocoferil).
» Intra in cont
Username:
Parola:
am uitat parola
cont nou
» Cosul de Cumparaturi
Cosul este gol

Transport produse farmacie online
» Producatori
Vezi cautarile