0 produse in cos | Utilizator neinregistrat
» Cauta in farmacie
» Categorii produse
» Top Vanzari
» Filtre tigari TARGUARD
» Essentiale N-Forte
» PIASCLEDINE 300 mg
» OSCILLOCOCCINUM GLOBULE
» Aspenter 75 mg
» IBUPROFEN 200 MG
» Antinevralgic - P
» Fervex pulb.plic x 8 (ADULTI)
» PARASINUS
» Comprese 10/8
Comanda minima
50 RON
DOPPELHERZ OMEGA 3+ULEI SOMON
58.5 LEI
TVA inclus
PE STOC
Producator : DOPPELHERZ
Gramaj : 120 cpr
Cand ajunge la mine ?
  • in Bucuresti - termen mediu : 36 de ore
  • in tara - 2 - 5 zile ( transport prin curier )
Cumpara DOPPELHERZ OMEGA 3+ULEI SOMON
Pentru suplimentarea nutritiei
Capacitatea de munca si starea de bine pot fi influentate in mare parte de comportamentul nostru. Astfel, miscarea suficienta si alimentatia sanatoasa sunt componente importante pentru un mod de viata sanatos si pentru buna functionare a inimii. Obiceiurile alimentare influenteaza nivelul colesterolului si balanta nivelului de grasimi/trigliceride din organism.

De cele mai multe ori ne solicitam organismul prin alimentatie gresita, fumat, alcool si lipsa de miscare. Stresul de la locul de munca si din viata de zi cu zi, precum si supraponderalitatea nu sunt de dorit pentru sanatatea noastra. De cele mai multe ori, hrana noastra contine prea mult colesterol si grasimile gresite.

Asupra efectului acizilor grasi Omega 3 a fost atrasa atentia printr-un fenomen din Groenlanda. Desi eschimosii nu se hranesc echilibrat, hrana lor fiind unilaterala si prea grasa, sistemul lor circulator este de cele mai multe ori sanatos si rezistent la eforturi. O mare parte a nutritiei lor consta din pesti care cresc in apa rece, care sunt deosebit de bogati in acizi grasi Omega 3.

Astazi se cunoaste faptul ca acizii grasi Omega 3 sunt componente importante ale unei nutritii sanatoase pentru inima: acizii grasi Omega 3 sunt substante nutritive importante pentru balanta valorilor de colesterol si grasimi/trigliceride din corp.

O capsula contine:
800 mg ulei de somon (18% acid eicosapentaenoic, 12% acid docosahexaenoic, total acizi grasi Omega 3 - cel putin 30%), 12 mg vitamina E (40% din doza zilnica recomandata)

Substante nutritive
   

Per capsula
   

Doza zilnica=2 capsule

Ulei de somon
   

800 mg
   

1600 mg ( corespunzator  la 480 mg acizi grasi Omega-3)

Vitamina E
   

12 mg αTE
   

24 mg αTE


Mod de administrare:
Zilnic se administreaza 2 capsule cu o cantitate suficienta de lichid, fara a se mesteca.

Acizii grasi Omega 3 sunt importanti pentru viata
Organismul uman nu este capabil sa produca acizi grasi Omega 3; acestia trebuiesc adusi din alimentatie. Reprezentanti imporatanti ai acizilor grasi Omega 3 sunt acidul ecosapenatanoic(EPA) si docosahexanoic(DHA). Insa, numai putine alimente contin aceste substante importante. Sursele sunt pestii grasi care traiesc in ape reci, cum ar fi somonul, heringul si macroul. Noi avem nevoie de acesti acizi nesaturati cu catena lunga pentru buna functionare a sistemului nervos si intretinerea acuitatii vizuale.

Miscarea suficienta si hrana sanatoasa sunt componente importante pentru buna functionare a inimii. De asemenea, pentru aceasta, este importanta o limitare a aportului de trigliceride si colesterol si cresterea aportului de grasimi corecte. Astazi, se stie ca acizii grasi Omega 3 sunt componente importante ale unei nutritii sanatoase pentru inima, pentru balanta de colesterol si grasimi/trigliceride din organism.

Se recomanda astfel, cel putin doua mese de peste bogat in acizi grasi Omega 3 pe saptamana. Dar nu toata lumea consuma cu placere sau suporta pestele. De cele mai multe ori, pregatirea meselor de peste este laborioasa.

Capsulele Doppelherz® Ulei de somon Omega 3 contin ulei de somon cu acizii grasi Omega 3 necesari vietii.
O capsula de Doppelherz® Ulei de Somon Omega 3 de 800 mg contine 240 mg  de Omega 3 si este un supliment alimentar important pentru balanta grasimilor din organism. In plus, fiecare capsula contine 12 mg de vitamina E de origine vegetala, care este importanta pentru protectia naturala celulara, in special in perioadele solicitante.

Capsulele Doppelherz® Ulei de Somon Omega 3 nu au gust si miros.
» Intra in cont
Username:
Parola:
am uitat parola
cont nou
» Cosul de Cumparaturi
Cosul este gol

Transport produse farmacie online
» Producatori
Vezi cautarile