0 produse in cos | Utilizator neinregistrat
» Cauta in farmacie
» Categorii produse
» Top Vanzari
» Filtre tigari TARGUARD
» Essentiale N-Forte
» PIASCLEDINE 300 mg
» OSCILLOCOCCINUM GLOBULE
» Aspenter 75 mg
» IBUPROFEN 200 MG
» Antinevralgic - P
» Fervex pulb.plic x 8 (ADULTI)
» PARASINUS
» Selsun Blue Sampon antimatreata pentru par normal - gras
Comanda minima
50 RON
Bien dormir cu melatonina
11.7 LEI
TVA inclus
DISPONIBIL LA COMANDA
Producator : MARK PHARMACEUTICS SRL
Gramaj : 20 cps
Cand ajunge la mine ?
  • in Bucuresti - termen mediu : 36 de ore
  • in tara - 2 - 5 zile ( transport prin curier )
Cumpara Bien dormir cu melatonina
INDICATII:

Bien dormir – Plus melatonină se recomandă pentru realizarea stării de relaxare necesară instalării somnului,
îmbunătăţirea calităţii acestuia, asigurând funcţionarea organismului în condi ţii optime.
COMPOZITIEExtract de Passsiflora 60mg, Extract de muşeţel 35 mg, Melatonină 1,5 mg şi excipienţi pentru o capsulă.

PROPRIETATI

Descoperirea melatoninei ne adduce cu un pas mai aproape de secretul tinereţii veşnice. Melatonina este un antioxidant nocturn, foarte puternic. In opozitie cu alti antioxidanti cum ar fi vitamina C, vitamina E şi beta-carotenul pe care organismul le primeşte prin alimenta ţie, melatonina este un antioxidant endogen. Efectul său antioxidant protejează organismul de boli precum cancerul, cataracta şi afecţiuni cardiovasculare.

Cercetă torii au demonstrat că melatonina are capacitatea de a stimula sistemul imun al organismului. De asemenea, contracarează efectele negative ale stressului, medicamentelor şi ale proceselor inflamatorii care survin in cadrul diferitelor maladii. Melatonina creşte activitatea de reintinerire a celulelor şi are proprietatea de a imbunătăţi performanţele sexuale chiar la o vârstă mai inaintată.

Tot mai multe dovezi sugerează că femeile care lucrează in ture de noapte, in special cele care lucrează de la miezul nopţii până la primele ore ale dimineţii, prezintă un risc crescut de a face cancer la sân. Expunerea pe timpul nopţii la lumină artificială, inhibă producţia endogenă de melatonină. Intreruperea producţiei endogene de melatonină duce la producerea de cantitate mai mare de estrogeni in ovare , ceea ce induce un risc crescut de a face cancer mamar . Sunt câţiva factori care pot afecta nivelul melatoninei, vârsta fiind unul dintre ei.

Odată cu creşterea nivelului de melatonină, se instalează starea de somnolenţă şi apoi somnul. Odată cu inaintarea in vârstă, incidenţa insomniilor creşte. Studiile ştiinţifice au demonstrat că utilizatorii permanenţi de hipnotice au fost capabili să inlocuiască somniferele obişnuite cu melatonină, aceasta ducând la o imbunătăţire substanţială a calităţii somnului. Spre deosebire de somnul indus de medicamentele clasice, cel indus de melatonină este un somn natural, de durată, inso ţit la trezire de un sentiment de relaxare.

Persoanele care călătoresc mult , schimbând des fusul orar, dezvoltă o problemă de adaptare a corpului la fusul orar local. Melatonina ajută la inducerea senzaţiei de oboseal ă la momentul potrivit, “păcălind” organismul că e timpul să meargă la culcare. Secreţia de melatonină este maximă in primele ore ale dimineţii şi scade apoi odată cu creşterea intensităţii luminii (corpul produce melatonină ca răspuns la intuneric).

Melatonina este substanţa care reglează ritmul circadian; ca urmare, şi mecanismul somnului suferă influenţe favorabile.

ADMINISTRARE

Se recomandă administrarea la adulţi a câte 1capsula pe zi, cu aproximativ 1 h înainte de culcare, timp de 2-4 săptămâni. după administrare se recomandă repaus la pat.

MOD AMBALARE

Cutii cu 20 capsule.
» Intra in cont
Username:
Parola:
am uitat parola
cont nou
» Cosul de Cumparaturi
Cosul este gol

Transport produse farmacie online
» Producatori
Vezi cautarile